Staal Constructie

Van Engineering naar fabricage en installatie op locatie.

Gerritsen ontwerpt en fabriceert uiteenlopende staalconstructies. Van railingwerk, trappen, deck extensies, en bordessen; tot Lloyds gecertificeerde hijsframes, constructies, en speciale containers. Onze klanten bevinden zich veelal in de branches maritiem & offshore, maar vanwege onze kennis en veiligheidseisen hebben we ook veel relaties in de bouw en infra.

Ons gekwalificeerd personeel heeft on- én offshore ervaring. Wij kunnen de installatie van de constructies zelf uitvoeren; zowel on-, als offshore.
Bovendien heeft Gerritsen een groot internationaal netwerk en beschikken wij over meer dan 50 jaar kennis en ervaring.

Wat bieden wij:

  • Professioneel advies op maat
  • Snelle en flexibele oplossingen
  • 24/7 service
  • Hoogste milieu- en veiligheidseisen
  • Maximale effectiviteit en efficiëntie
  • Flexibiliteit en eigen productiefaciliteiten.

Gerritsen On- & Offshore Services BV is strategisch gelegen in de Amsterdamse haven. Naast de afslag van ringweg A10 en is hierdoor goed bereikbaar met auto en vrachtwagen, maar ook via watertransport over het Noordzeekanaal zijn we bereikbaar.
Met een totaal oppervlak van 3000 m2, 10t bovenloopkranen, heftruck capaciteit tot 16t, en een groot afgeschermd buitenterrein is Gerritsen fabrikant van klein tot groot constructiewerk.

KWALITEIT

Wij zijn EN 1090 EXC3, ISO 3834-2 gecertificeerd. Kwaliteitsvereisten voor smeltlassen van metalen materialen. Het kwaliteitsmanagement wordt gewaarborgd door onze ISO 9001:2008 certificering.

Gerritsen certificeringen:
Veiligheid Gezondheid Milieu Checklist Aannemers (VCA)
SBB erkend opleidingsbedrijf
EKH checklist versie 2011/13
ISO 9001 : 2015
EN 1090-2 :2018 EXC 3
ISO 3834-2 : 2005