Inspecteren en keuren

Engineering

LEES MEER

Technische Service

LEES MEER

Logistieke Service

LEES MEER

Ons offshore team heeft alle benodigde expertise!

 

GERRITSEN On- & Offshore Service BV verzorgt de verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring van uw hijsmiddelen zoals allerhande takels, hijsbalken, kettingwerk, slings en kranen. Onze gecertificeerde keurmeesters voeren de keuring volgens de EKH-keuringsrapporten nauwkeurig uit.

Na afloop van de keuring worden de certificaten bijgewerkt en wordt de keuringsmaand/jaar door middel van een sticker aangebracht. Tevens wordt er een kleur aangebracht, volgens het IMO-systeem.

Is een reparatie naar aanleiding van de keuring nodig, dan kunnen wij alle reparaties zelf uitvoeren. Tevens beschikken wij over een groot magazijn met onderdelen voor uw takels, kettingwerk en slings, hiermee proberen we de reparatietijd zo kort mogelijk te houden.

testen1 Naast reparatie en keuring heeft u de mogelijkheid uw hijs- & hefwerktuigen op te laten nemen in het onderhoudsprogramma van GERRITSEN On- & Offshore Services BV. In het onderhoudsprogramma worden de hijs- & hefwerktuigen periodiek onderhouden, waardoor de levensduur aanzienlijk kan worden verlengt. Zodra een certificaat het einde van de looptijd nadert, wordt u automatisch op de hoogte gesteld. U kunt tenslotte niet zeker genoeg zijn!

Bekijk onderstaande werkzaamheden

Gerritsen On- & Offshore Services

Bent u geinteresseerd in één van onze services? Neem dan contact met ons op!

Contact »