Offshore

Engineering

LEES MEER

Technische Service

LEES MEER

Logistieke Service

LEES MEER

Gerritsen On- & Offshore Services BV is gespecialiseerd in het uitvoeren van engineering, technische en logistieke services voor de nationale en internationale offshore industrie.

De Engineering werkzaamheden omvatten: het ontwerpen en fabriceren van special tools, het ontwerpen en fabriceren van deck extensions, het ontwerpen en uitwerken van hijsplannen en het ontwerpen en fabriceren van special containers.

De Technische service werkzaamheden bestaan uit: het inspecteren en keuren van hijs- en hefwerktuigen aan boord, het inspecteren en keuren van Viking life rafts aan boord, het analyseren en uitvoeren van rigging werkzaamheden, shutdown begeleiding en uitvoering, fitter werkzaamheden en offshore leidingtesten.

De Logistieke service werkzaamheden omvatten: inpak- en overslagservice, shutdown container service en LSE service. Al het gebruikte apparatuur van GERRITSEN On- & Offshore Services BV is uitgebreid geïnspecteerd en onderhouden; de hijs- & hefwerktuigen en containers worden gecertificeerd, volgens de daarvoor geldende internationale regels en de NOGEPA regelgeving. Voordat de apparatuur offshore gaat wordt het grondig gecontroleerd en goedgekeurd voor vrijgave.

Vraag informatie aan »

Gerritsen On- & Offshore Services BV is al jarenlang succesvol werkzaam voor:

klant1

klant8

klant3

klant4

klant5

klant6

klant7

klant9

klant2